Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Φωτογραφίες από την πίτα 2010

(click)





Κυρίες  και Κύριοι Συνάδελφοι,
Κυρίες και Κύριοι,

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ενώσεως μας σας καλωσορίζω στην εορταστική εκδήλωση μας.

Πέρασε ένας χρόνος από την περσινή αντίστοιχη εκδήλωση, καλό και κακό αυτό; Κακό γιατί μεγαλώσαμε κατάτι ακόμη, καλό γιατί βρισκόμαστε εδώ.

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στον ωραίο αυτό χώρο έχει καθιερωθεί πλέον και έτσι μας δίνετε η ευκαιρία να βρεθούμε και να τα πούμε.

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά!

Θα μου επιτρέψετε να πω ακόμα δύο λόγια για την Ένωσή μας.

Όπως  γνωρίζετε με την έγκριση του καταστατικού μας προχωρούμε στην οργάνωση με εγγραφή νέων μελών. Εδώ πρέπει να σας υπενθυμίσω ότι τα παλιά μέλη του Συλλόγου πρέπει να καταθέσουν αίτηση εγγραφής για τυπικούς λόγους, χωρίς να καταβάλουν το αντίτιμο της εγγραφής. Γι’ αυτό  παρακαλούνται όσοι ανήκουν σ’ αυτή την κατηγορία κατά την διάρκεια της εκδήλωσης να περάσουν στην διπλανή αίθουσα και να συμπληρώσουν την αίτηση.

Επίσης παρακαλούνται όσοι δεν έχουν εγγραφεί και το επιθυμούν, να εγγραφούν σήμερα ή να παραλάβουν την αίτηση εγγραφής και να την ταχυδρομήσουν στην διεύθυνση που αναγράφει, μαζί με τα παραστατικά καταβολής του αντιτίμου εγγραφής και ετήσιας συνδρομής.

Για τα κανονικά μέλη μας, υπενθυμίζω ότι πρέπει να καταβάλουν την ετήσια συνδρομή για το 2010.

Έχουμε ετοιμάσει μια επιστολή για να την στείλουμε στους συναδέλφους σε  όλη την Ελλάδα, προκειμένου να τους ενημερώσουμε για την ύπαρξη της Ένωσης και να τους προσκαλέσουμε να εγγραφούν και να την στηρίξουν. Δεν την έχουμε αποστείλει ακόμη γιατί περιμένουμε από ορισμένα ΤΕΙ να μας αποστείλουν τις καταστάσεις με τα στοιχεία τους.

Στην επιστολή αυτή επίσης, ανακοινώνουμε την πρόθεση μας να συγκροτήσουμε θεματικές ομάδες εργασίας με αντικείμενα που μπορεί να έχουν ενδιαφέρον.

Σας παρακαλώ  λοιπόν να πάρετε ένα αντίγραφο της επιστολής αυτής για ενημέρωση και όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε σε κάποια από τις ομάδες αυτές, να μας το γνωρίσετε.

Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο με θέματα της Ένωσης, για περισσότερα και για διάλογο σας προσκαλώ να έλθετε στην ετήσια Γενική Συνέλευση που θα γίνει κατά τον Μάρτιο.

Όποιος κερδίσει το νόμισμα της πίτας θα πάρει ένα πολύ ωραίο Λεύκωμα που αναφέρεται στην Εγνατία Οδό, με κείμενα του έγκριτου αρχαιολόγου  Γιάννη Λώλου.

Κλείνοντας, σας εύχομαι και πάλι, καλή χρονιά και καλή διασκέδαση.


Φίλιππος Ζωΐδης


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου