Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Διεύθυνση Κανονισμού και Εντολής Πληρωμής  του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους μας ενημέρωσε ότι :
διαβίβασε στο Ελεγκτικό Συνέδριο στην Γραμματεία Α΄ κλιμακίου τις ενστάσεις
όσων κατέθεσαν εμπρόθεσμα (τον Ιούνιο),  κατά της απόφασης 
παρακράτησης Σύνταξης του Ν. 4093/2013.

    Πληροφορίες: Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ:  ΝΙΚ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
                                  ΤΗΛ. 21- 3329234,     Κάνιγγος 29




                         το έφυγε καλοκαίρι...
                            καλή χρονιά…καλό φθινόπωρο
                                                                                γράφει ο Κωνσταντίνος Κουλούρης
                                                                              Ομότιμος Καθηγητής ΤΕΙ

…καλό φθινόπωρο λοιπόν, καλή Ακαδημαϊκή χρονιά για όλους και  … ένα καλλίτερο αύριο για την Πατρίδα μας.
Γιατί το σήμερα και το χθες «να πάει και να μην ξανάρθει…» που έλεγε η συχωρεμένη η μάνα μου.
Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι,
μπήκαμε αναμφισβήτητα σε μια δύσκολη και κρίσιμη περίοδο. Σωρεύονται στα γραμματοκιβώτια πλήθος «τρομοκρατικές-απειλητικές» επιστολές με φόρους παλιούς και ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ  κι άλλους φόρους, ενώ συγχρόνως μας «προετοιμάζουν» με όλα τα μέσα για τα επερχόμενα οι «αφέντες - κατακτητές» μας, η Μέρκελ, ο Σόιμπλε, ο Πρόεδρος της τάδε, τάδε, τάδε Ευρωπαϊκής ή άλλης εξουσίας που «προγραμματίζουν;;;» και σχολιάζουν προεκλογικά !!! το μέλλον μας…  ενώ οι περήφανοι ντόπιοι δοσίλογοι ηγέτες ,χωρίς ντροπή πανηγυρίζουν που προσδοκούν ως Εθνική επιτυχία και όραμα το πιθανολογούμενο «αιματοβαμμένο» πρωτογενές πλεόνασμα!!! Τι λες;;; Σπουδαία επιτυχία…
Αν είχαν μηδενίσει όλες τις Συντάξεις, αν είχαν κλείσει ΟΛΑ τα δημόσια Νοσοκομεία και ΟΛΑ τα δημόσια Σχολεία, θα είχαν ήδη πετύχει τον «Εθνικό στόχο» της ντροπής!!! με μερικές χιλιάδες αυτοκτονίες περισσότερες.
Μας ενημερώνουν ότι μπορεί να είμαστε καλά και υπάκουα παιδιά και να εκτελούμε τις εντολές τους για πιο πολύ πείνα, σφίξιμο της ζώνης, παράδοση- απαξίωση- ξεπούλημα της ατομικής μας περιουσίας για να αποφύγουμε την τρομοκρατική απειλή φυλάκισης για χρέη στο δημόσιο, να ανταποκριθούμε στις επιθυμίες-εντολές τους και να πετύχουμε τον άθλιο έως γελοίο οικονομίστικο- λογιστικό «Εθνικό στόχο» για πρωτογενές πλεόνασμα.
Πάνε τα αυτονόητα Εθνικά οράματα για Εθνική Ανεξαρτησία και Εθνική Κυριαρχία, που την παρέδωσαν στους κατακτητές οι «τρεις της κατοχικής Κυβέρνησης Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης και η πλειοψηφία της  Βουλής με τον Ν. 4111/2013, ΦΕΚ 18 τ. Α .
Πάνε τα οράματα για πρωτογενή Δημιουργική Ανάπτυξη, στηριγμένη σε επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, στην Έρευνα των ΑΕΙ μας (Πανεπιστήμια και ΤΕΙ), στην εφευρετικότητα και την δημιουργικότητα του Έλληνα και στη σκληρή δουλειά των εργαζομένων, που όλοι μας οραματιστήκαμε και πολλοί αγωνιστήκαμε.
Όμως να που δεν τα καταφέραμε καλά, όχι ότι έκαναν λάθος αυτοί που σχεδίασαν τα ανθρωποκτόνα μνημόνια και οι ντόπιοι υποτακτικοί που μας τα επέβαλαν και μας Κυβερνάνε, αλλά να …μας χρειάζεται κι άλλο μνημόνιο κι άλλα μέτρα… και τώρα να μην μιλάμε και πολύ αφού έχουμε παραιτηθεί με Νόμο που ψήφισαν κατά «Κυβερνητική» πλειοψηφία οι θυμωμένοι- λεβέντες Βουλευτές μας και η πρώην τρικομματική και νυν δικομματική κατοχική Κυβέρνηση. Αυτοί που άλλα «υποσχέθηκαν» προεκλογικά στον Ελληνικό λαό για να του «αρπάξουν» την ψήφο του και άλλα έπραξαν μετά τις εκλογές, καταπατώντας τον βασικό κανόνα της Δημοκρατίας που απαιτεί ο εκλεγμένος να εφαρμόζει ΜΟΝΟ το πρόγραμμά για το οποίο εκλέγεται και ΟΧΙ ότι «νομίζει» εν λευκώ…
Μέσα σαυτη την καταιγίδα, μοιάζει να υποτιμάται ότι ζούμε μια πλήρη διάλυση της κοινωνικής συνοχής και μια ανθρωπιστική καταστροφή. Ο Κοινωνικός αυτοματισμός κορυφώνεται και η ανθρωπιά και η συντροφικότητα εξαφανίζονται!!! Ο θάνατός σου η ζωή μου επικρατεί και υιοθετείται ως όπλο επιβολής της εξουσίας… μαζί με τις δυνάμεις καταστολής, η αποχή από την διαμαρτυρία ΔΕΝ είναι ανοχή ή παραδοχή… είναι τρόμος και αγωνία!!!
Και συγχρόνως μια γενοκτονία αναπτύσσεται σε βάρος του Ελληνικού λαού για να τον «σώσουν» αφού οι νέοι μεταναστεύουν ή δεν παντρεύονται και δεν κάνουν παιδιά… λιγοστεύουμε…θα μας εξαφανίσουν.
Μας λείπει η ελπίδα και το όραμα…. Ο νέος χρόνος τι μας επιφυλάσσει;;;

[ Όλα τα πιο πάνω είναι προσωπικές σκέψεις και απόψεις, οι οποίες στηρίζονται σε στοιχεία και φυσικά προκαλούν σε δημόσιο αντίλογο όσους διατυπώνουν «άλλη» άποψη χωρίς κραυγές και βρισιές αλλά με στοιχεία και επιχειρήματα. Όλα δημοσιεύονται εφ όσον είναι επώνυμα και δεν  εμπίπτουν στις απαγορεύσεις του Νόμου]. Δες και το konkoul.blogspot.gr

SYNTAXIOYXOI ENΩSH KALH XRONIA09092013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου