Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΓΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ:



Αγαπητοί συνάδελφοι,
έλαβα χθες ένα mail συναδέλφου με το οποίο διαμαρτύρεται ισχυριζόμενος ότι έγινε χρήση της ηλεκτρονικής διεύθυνσής του «…από το αρχείο του Συλλόγου». 
Επί του θέματος διευκρινίζονται τα εξής:
1. η χρήση του αρχείου ελέγχεται από το Προεδρείο και η διαχείριση γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ του Προέδρου και του Γεν. Γραμματέα .
2. σε κανένα δεν παραχωρήθηκε ΠΟΤΕ όλο ή μέρος του αρχείου για αποστολή οποιουδήποτε μηνύματος. Η αποστολή μηνυμάτων  συνδέεται με την δημοσίευση στο syntax.blog.gr κειμένων, με πλήρη διαφάνεια, σύμφωνα με την ΓΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ (συνημμένο.)
3.εν τούτοις, όποιος συνάδελφος ΔΕΝ επιθυμεί να λαμβάνει ΚΑΙ μέσω e-mail τα κείμενα που δημοσιεύονται στο ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ (blog), μπορεί να το δηλώσει και θα ανταποκριθούμε αμέσως στην επιθυμία του.
Κάθε άλλη ερμηνεία ή ισχυρισμός είναι αυθαίρετα, αδικαιολόγητα και άδικα και πάντως ΔΕΝ αφορούν το Προεδρείο!
Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Π. Κουλούρης
Ομότιμος Καθηγητής ΤΕΙ


blog:    < syntaxtei.blogspot.gr>
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ
Όλοι οι συνάδελφοι δύνανται να στέλνουν για δημοσίευση κείμενα θέσεων ή απόψεων ,που να στηρίζονται σε στοιχεία και φυσικά προκαλούν σε δημόσιο αντίλογο όσους διατυπώνουν όποια άποψη ή «άλλη» άποψη για τα θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους, χωρίς κραυγές και βρισιές αλλά με στοιχεία και επιχειρήματα.
 Όλα δημοσιεύονται εφ όσον είναι επώνυμα και δεν  εμπίπτουν στις απαγορεύσεις του Νόμου].


Πολύ σύντομα θα ενημερωθείτε για την τύχη των αιτήσεων ακυρώσεως για τις αναδρομικές κρατήσεις (τις κέρδισαν οι δικαστικοί, άρα…) και
για την περίπτωση «αιτήσεων επιστροφής» που μάλλον είναι «κωμωδία»
                                                                                                        ΚΠΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου