Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Εκδήλωση για τα 30 χρόνια από την Ίδρυση των ΤΕΙ



ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ 
Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΕΙ

Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή συναδέλφων, συνταξιούχων και εν ενεργεία, διοργάνωσε η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΕΙ, χθες Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013, στην αίθουσα Κωστή Παλαμά, του Πνευματικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα «30 χρόνια από την Ίδρυση των ΤΕΙ…»

Στην εκδήλωση παρέστη και μίλησε, ο Βουλευτής Απόστολος Κακλαμάνης, πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και πρώην Υπουργός Παιδείας, κατά την διάρκεια της θητείας του οποίου Ιδρύθηκαν και λειτούργησαν τα ΤΕΙ με τον Ν. 1404/83.

Παραβρέθηκαν επίσης και μίλησαν οι Πρόεδροι του ΤΕΙ Αθήνας Μιχάλης Μπρατάκος και ΤΕΙ Πειραιά Λάζαρος Βρυζίδης, οι πρώην Πρόεδροι του ΤΕΙ Αθήνας Παναγιώτης Ντόβας και Δημήτρης Νίνος.

Παραβρέθηκαν ακόμα και μίλησαν ο νέος Πρόεδρος της ΟΣΕΠ ΤΕΙ (εξελέγη πριν από λίγες μέρες) κ. Απόστολος Κοκώσης και ο Πρώην Πρόεδρος της ΟΣΕΠ κ. Γιάννης Τσάκνης. Μίλησαν επίσης πολλοί συνάδελφοι και μας θύμισαν μνήμες προσωπικές και ανθρώπινες από την λειτουργία των ΤΕΙ. Ακολούθησε μικρή δεξίωση και φιλική συζήτηση.

Η όλη εκδήλωση διεξήχθη σε πολύ φιλικό, ανθρώπινο κλίμα και επιβεβαίωσε την γνωστή ρήση που υπενθύμισε ο Πρόεδρος της ΠΕΣΕ ΤΕΙ Κων. Κουλούρης απευθυνόμενος φιλικά στους παρευρισκόμενους εν ενεργεία συναδέλφους …«εκεί που είσαι ήμουνα και δω που είμαι θάρθεις». Κατά την σύντομη εισαγωγή του και το καλωσόρισμα, πρότεινε στους παρευρισκόμενους Προέδρους να εισηγηθούν στην Σύνοδο των Προέδρων των ΤΕΙ να προχωρήσει σε ένα Συνέδριο όπου να συζητηθεί διεξοδικά «το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των ΤΕΙ στην σύγχρονη Ελληνική και Παγκόσμια πραγματικότητα», με συμμετοχή όλων των θεσμοθετημένων φορέων του Κράτους, της Εκπαίδευσης, του Συνδικαλιστικού χώρου και των Επαγγελματιών.

Για το περιεχόμενο των ομιλιών θα σας ενημερώσουμε σύντομα. Προς το παρόν δείτε τις φωτογραφίες από την εκδήλωση.


(click για να εμφανιστούν μεγάλες)







































1 σχόλιο:

  1. Να είμαστε όλοι καλά, να συμμετάσχουμε και στα 40 χρόνια από την έναρξη ισχύος του νόμου για τα ΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή